Search

Pasi Myllyvirta

Updated: Apr 1

kohti unelmia -tiimi

keitä me olemme?

Pasi Myllyvirta, Numeromies


Kuka oot?

Olen Pasi Myllyvirta, Runsauden luoja, elämän ihmettelijä, nautiskelija ja elämän opiskelija.


Mikä on sun voimaeläin?

Tää on paha, sanoisin että tällä hetkellä siellä on Leijona karjumassa, antamassa välillä turhaakin tulta. Mutta samalla potkimassa vauhtia elämän kuvioihin.


Mitä tekee numeromies ja miksi susta tuli numeromies?

Yksinkertaisuudessaan numeromies auttaa yrityksiä lukujen kautta, kannattavuus, laajentuminen, tehokkuus, maksimaalinen kasvun kontrolli, menojen hallinta ja tulojen ennustettavuus. Kuitenkin vaikka numeroista pidänkin, tykkään katsoa kokonaisuutta. Yrityksessä kun on muitakin puolia kuin numerot, eli ihmiset. Joten sitten mennään vielä kokonaisuuden hallintaan numeroiden kautta, miten haetaan win-win kaikille ja saadaan myös ihmiset / työntekijät tyytyväisiksi eikä piilouduta pelkästään kylmiin lukuihin.


Numeromies minusta tuli kun tajusin että yrityksen luvut ja exelin pyörittäminen on jotain mistä tykkään. Pystyn näkemään ja laskemaan nopeasti kannattavuuksia, työmäärää, vaatimuksia yms. Pitkään kuvittelin että tämä on taito jonka kaikki omaavat, mutta lopulta olen ymmärtänyt että se mikä minulle on yksinkertaista ja helppoa ei sitä ole kuitenkaan kaikille.


Mitä teet vapaa-ajalla?

Käytän aivan liikaa kännykkää, katson sarjoja.. Lisäksi onneksi salilla minua potkii persuuksille PT ja tykkään ulkoilla luonnossa. Kahvilat kuuluu myös vahvasti niin vapaa-aikaan kuin työhön, voisi jopa sanoa että pieni kahvi hifistelijä löytyy sisältäni. Tykkään myös vapaa-ajallani auttaa tuttuja ja olla mukana tapahtuma-alan järjestelyissä. Joskus siis työ ja huvi kohtaavat ja joskus ne ovat vain toista niistä.


Kiitos kun tulit lukemaan ja tutustumaan meidän tiimiin! Kerro ja kommentoi alle kuka sä oot ja mistä tänne löisit? :)#kirjanpito #tilitoimisto #yrittäjälle #yrittäjäksi #yrittäjyys #suomenyrittäjät #pienyrittäjät #yksinyrittäjät #kohtiunelmia #yrittäjänarki #yrittäjä #talous #raha #yhdessä #nuoretyrittäjät #yrittäjänapuna

52 views0 comments

Recent Posts

See All