AIDOSTI PALVELEVA TILITOIMISTO

Kirjanpitäjä pienyrittäjälle? 

Oletko pienyrittäjä tai yksinyrittäjä ja etsit itsellesi hyvää ja luotettavaa kirjanpitäjää?

 

Olemme pienyrittäjän unelmakumppani. Meillä on halu auttaa sinua ja yritystäsi. Hoidamme kirjanpitosi henkilökohtaisella palvelulla ja saat lisäksi vielä apua halutessasi yrityksesi muihin osa-alueisiin.

 

Tarvitset sitten työntekijää, PT:tä hyvinvointisi tueksi, yrityskumppania eri alalta, sparrausta liiketoimintaasi, mitä ikinä keksitkään!

TILITOIMISTOPAKETIT_edited.jpg

" Kyllästyin kun kuulin monelta yrittäjältä, että eivät saa kunnon palvelua kirjanpitäjältään ja mikä parasta he kuulevat jopa kettuilua siitä, että voiko joku kuitti mennä kirjanpitoon vai ei...

Miten kirjanpitäjä voi jättää vastaamatta yrittäjän huoliin? Tai miten kirjanpitäjä voi alkaa aukomaan päätään kun yrittäjä ei tiedä kaikkea kirjanpidosta? Eihän se näin voi olla! 

Mielestäni yrittäjän kaikkien yhteistyökumppaneiden pitää nimensä mukaisesti olla YHTEISTYÖSSÄ yrittäjän kanssa. Meidän ainut tarkoitus on olla olemassa yrittäjää varten. Palvelemme siis parhaamme mukaan yrittäjän tarpeita, etsimme vastauksia ongelmiin, autamme kirjanpidon kautta niin paljon kuin mahdollista ja bonuksena tykkäämme konsultoida sekä usein tuomme asiakkaita kaikille yhteistyökumppaneillemme. 

 

Meidän kanssa menestyt yrittäjänä. Emme tee sitä puolestasi, mutta hoidamme oman osuutemme.

Mikäli unelmat ja ennenkaikkea niiden toteuttaminen on sun juttu, niin ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa sinua niiden toteutumisessa. Menestystä rakentamassa. "

- Johannes Laine, Perustaja

Johannes-Laine-86_edited.jpg
 
 

KOHTI UNELMIA - TIIMI

Pääkirjanpitäjä

Anu Kemppainen

Varmistan, että kirjanpitosi hoidetaan kunnolla ja saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

 

Autan sinua ymmärtämään merkittävät asiat talousluvuista ja keskittymään olennaisiin asioihin.

anukeskellä.png

Perustaja

Johannes Laine

Mun tehtävä on auttaa sinua yrittäjänä menestymiseen. Juttelen kanssasi olemmeko sopiva kumppani sinulle ja jatkossa olen tukena kasvussa.

johanneskeskellä.png

Numeromies

Pasi Myllyvirta

Autan yritystäsi lukujen kautta, kannattavuus, laajentuminen, tehokkuus, maksimaalinen kasvun kontrolli, menojen hallinta ja tulojen ennustettavuus.

 

Kokonaisuutta katsomalla teen yrityksesi ihmiset / työntekijät tyytyväisiksi, emme piiloudu pelkästään kylmiin lukuihin.

pasiilmantekstiä_edited.jpg

Assistentti

Riina Hyppönen

Hoidan taustalla juoksevia asioita ja olen apuna siellä missä tarvitaan.

 

Tarkkuuteni ja järjestelmällisyyteni ansiosta mikään asia ei jää roikkumaan tai huomiotta.

riinakeskellä.png